Badkamer later verbouwen in Utrecht?

Bij het verbouwen van je badkamer in Utrecht is Schoonderwoerd Bouw & Timmerwerken de ideale partner om jouw bouwdromen te realiseren. Met jarenlange ervaring en een team van deskundige vakmensen, bieden wij een breed scala aan bouw- en renovatiediensten. Of het nu gaat om het vernieuwen van sanitair, het aanpassen van de indeling of het implementeren van moderne en duurzame oplossingen, wij zorgen voor een resultaat dat aan al jouw verwachtingen voldoet. Ons werk staat garant voor vakmanschap, betrouwbaarheid en oog voor detail. Ons team van gespecialiseerde professionals zorgt ervoor dat elke fase van de verbouwing soepel verloopt, van de eerste planning tot de uiteindelijke oplevering. Advies nodig? Neem contact op via 06 42536116 of vraag vrijblijvend een offerte op!

badkamer VERBOUWING OF renovatie 

Is jouw douche- en of badkamer toe aan vernieuwing en ben je op zoek naar een partij die met je meedenkt? Bij bouwbedrijf Schoonderwoerd Bouw & Timmerwerken vertalen we jouw wensen om in naar een aanpak op papier. Zodra ook jij overstag bent gaan we voor je aan de slag!

eerdere badkamer verbouwingen in utrecht

Bij Schoonderwoerd Bouw & Timmerwerken hebben we meer dan 10 jaar ervaring als het gaat om het verbouwen van badkamers en andere sanitaire voorzieningen. Bekijk ons overzicht met projecten die we hebben mogen verzorgen voor eerdere klanten. Zo weet je precies wat je kan verwachten!