Maak kennis met Schoonderwoerd Bouw & Timmerwerken

Schoonderwoerd Bouw & Timmerwerken, opgericht door Leroy Schoonderwoerd, is een toonaangevend aannemer- en bouwbedrijf in de omgeving van Utrecht met meer dan 10 jaar ervaring in het vak. Ons team bestaat uit vijf ervaren timmermannen, aangevuld met een netwerk van gespecialiseerde vaklieden. Wij zijn de ideale aannemers voor jouw verbouwing, renovatie, onderhoud of nieuwbouwproject in Maarssen en omgeving. Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we plannen graag een moment om kennis te maken onder het genot van een kop koffie.

over team schoonderwoerd

Bij Schoonderwoerd Bouw & Timmerwerken werken we zorgvuldig en effectief. Een jong en enthousiast team van louter ervaren timmermannen zorgt ervoor dat jouw project naar verwachting wordt opgeleverd. En zelfs dan zetten we graag nog een extra stapje zodat we zeker weten dat jij als klant achteraf tevreden bent met het eindresultaat.

VAN VERBOUWING, RENOVATIE TOT ONDERHOUD

Als aannemersbedrijf in Maarssen kan je bij ons terecht voor vrijwel iedere klus, voor zowel kleine en grote projecten. Benieuwd naar welke bouwdiensten we aanbieden? Bekijk ons overzicht met de verschillende diensten die we aanbieden en vraag vooraf vrijblijvend een offerte aan. Wij denken graag met je mee voor het gewenste eindresultaat.