aannemersbedrijf utrecht

Met meer dan 10 jaar ervaring in de woning- en utiliteitsbouw, renovatie, beheer en onderhoud, is Leroy Schoonderwoerd aannemers- en bouwbedrijf Schoonderwoerd Bouw & Timmerwerken gestart. Een betrouwbare partner voor ieder bouwproject. Ons brede scala aan bouwdiensten omvat alles wat jij nodig hebt voor verbouwings- en onderhoudsprojecten. Met kennis van de nieuwste innovaties staan wij klaar om je te voorzien van passend advies. Ons team bestaat uit ervaren vakmannen, bekend om nauwkeurigheid en netheid. Daarnaast werken wij nauw samen binnen een netwerk van vakspecialisten, waardoor wij het gehele project van begin tot eind kunnen verzorgen. Advies nodig of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem contact op via de website of bel direct naar 06 42536116.

BOUWBEDRIJF EN TIMMERMAN IN UTRECHT

Schoonderwoerd Bouw & Timmerwerken voert niet alleen het project uit, maar denk ook actief met de klant mee. Vooraf, tussendoor en achteraf. Ons team van experts zorgt voor passend advies bij iedere verbouwing in Maarssen en omgeving. Dat doen we vanaf het eerste moment dat we contact hebben tot aan oplevering van het eindproduct. 

in maarssen timmerman huren?

Persoonlijk contact en advies, met oog voor detail en gevoel voor de klant. Onze bouwspecialisten zijn betrokken, bekwaam en staan bekend om hun vakmanschap. Ga voor hoogstaand resultaat, wij werken alleen maar met kwalitatief hoogwaardig materiaal. Duurzame oplossingen met een lange levensduur.

Waarom kiezen voor schoonderwoerd bouw & timmerwerken?

Schoonderwoerd Bouw & Timmerwerken staat klaar om je ideeën tot leven te brengen. Wij vertalen wensen naar praktisch resultaat. Hetgeen perfect aansluit bij wat je voor ogen hebt. Indien gewenst voorzien wij je van deskundig advies en handige tips om je complete bouwproject tot een succes te maken 

Een betrouwbaar bouwbedrijf neemt alle zorgen weg bij de klant: het anticipeert, denkt mee en houdt zich aan afspraken. Wij staan klaar voor elk type bouwproject en leveren solide oplossingen. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over de mogelijkheden voor jouw project.

Met ons gedreven team van vakmensen is geen uitdaging te groot! Wij streven naar een moeiteloos bouwproces en bieden volledige ontzorging. Dankzij ons allesomvattende dienstenaanbod en netwerk van vakmensen zijn onze processen uiterst efficiënt, wat resulteert in tijds- en kostenbesparingen voor jou.