AANNEMER EN TIMMERMANNEN tienhoven

Bij Schoonderwoerd Bouw & Timmerwerken, jouw aannemer in Tienhoven, zijn we trots op het werk dat we leveren. Of het nu gaat om grote of kleine projecten, we nemen altijd de tijd om stil te staan bij de resultaten voordat we doorgaan naar de volgende klus. Dit moment vieren we graag met jou. Onze bouwspecialisten zijn pas tevreden als jij dat bent. Dit blijft niet onopgemerkt in de reviews van onze klanten: met een 5-sterren beoordeling op Google en een uitgebreid portfolio van succesvolle projecten laten we graag zien wat we kunnen! Zoek je een betrouwbare aannemer in Tienhoven? Neem dan contact met ons op.

reviews van schoonderwoerd bouw & timmerwerken

"Goede aannemer die waar nodig met goede andere partijen samenwerkt en coördineert. Heeft de woonkamer badkamer en het kozijnwerk naar tevredenheid uitgevoerd! Aanrader!" Benieuwd naar meer reviews van klanten die je voorgingen? Bekijk ze allemaal, we zijn er trots op!

VRIJBLIJVEND OFFERTE AANNEMER OPVRAGEN

Plannen om je badkamer te verbouwen? Of een uitbouw te laten plaatsen? Dat is nogal een stap. Bij Schoonderwoerd Bouw & Timmerwerken snappen we dat en denken we graag eerlijk en open met je mee. Vraag vrijblijvend een offerte op of plan direct een vervolgafspraak om kennis te maken!