huis laten restaureren in maarssen?

Schoonderwoerd Bouw & Timmerwerken is jouw specialist voor restauratiewerkzaamheden in Utrecht en omgeving. Met een diepgaand begrip van historische bouwmethoden en materialen, zijn wij toegewijd aan het behoud en herstel van waardevol erfgoed. Of het nu gaat om het restaureren van monumentale panden, het herstellen van historische gevels of het renoveren van een compleet forteiland met bunkers, ons ervaren team staat garant voor vakmanschap, aandacht voor detail en een respectvolle benadering van het verleden. Advies nodig? Neem contact op via de website voor een vrijblijvende offerte op maat of bel direct naar 06 42536116. Wij helpen je graag verder met jouw renovatie in Maarssen.

PAND OF woning restaureren in maarssen

Is jouw woning, pand of locatie toe aan een grondige renovatie? Bij Schoonderwoerd Bouw & Timmerwerken zijn we gepassioneerd om jouw restauratieproject tot in de kleinste details perfect af te leveren. Van historische panden tot moderne woningen, we begrijpen de unieke uitdagingen die komen kijken bij het herstellen van een karakteristieke bouwstructuur en komen met een oplossing op maat.

restauratie en herstel in originele staat

Wij vinden onze uitdaging in het in tact laten voor de oorspronkelijke details van een pand. Dat is onze opgave, wij restaureren met oog voor kwaliteit, zonder dat het ten koste gaat van de authenticiteit van de locatie. Herstel doen we in originele staat en op basis van jouw persoonlijke wensen en behoeften. Zodat het verhaal van jouw project geborgen blijft. Ontdek vooraf onze reviews van eerdere klanten.