Erkend leerberdrijf

Bij Schoonderwoerd Bouw & Timmerwerken zijn we er trots op een erkend leerbedrijf te zijn. Dit betekent dat we voldoen aan alle voorwaarden om nieuwe specialisten op te leiden. Wij bieden leerlingen een uitstekende en veilige werkplek, waar ze waardevolle ervaring kunnen opdoen onder de deskundige begeleiding van een praktijkbegeleider. Bij ons krijgen leerlingen de kans om hun vaardigheden te ontwikkelen en zich te ontplooien tot vakbekwame professionals in de bouw- en timmersector. We zijn toegewijd aan het ondersteunen van de volgende generatie vakmensen en het bevorderen van hun groei en succes in de branche. Praktijkervaring doe je op door stage te lopen of een leerbaan aan te nemen bij een erkend leerbedrijf. 

leerschool voor professionals

Bij Schoonderwoerd Bouw & Timmerwerken voorzien we starters van de juiste begeleiding in de bouwsector. Vakkmannen nemen je bij de hand om je het vak tot in de kneepjes te leren.

Ga ik ook echt werken met mijn handen? Natuurlijk! Als het aan ons ligt wel, in hoeverre je wat en mag kan ligt volledig aan jezelf en hoe wij jouw capaciteiten op dat moment inschatten.

Een ding is zeker, je leert het vak bij ons van ervaren specialisten die precies de handigheidjes kennen van het vak. Zij leggen je graag tot in detail uit hoe je het effectiefst en veiligst werkt.