reviews schoonderwoerd bouw & timmerwerken

Bij Schoonderwoerd Bouw & Timmerwerken streven we voortdurend naar excellentie in al onze projecten. Het is onze passie om hoogwaardige resultaten te leveren die onze klanten niet alleen voldoening schenken, maar ook een gevoel van trots geven. Onze toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid vormt het hart van alles wat we doen, betrouwbare timmermannen en vaklui. Daarom rusten we niet voordat elke klant volledig tevreden is met het uiteindelijke resultaat. In het onderstaande overzicht hebben we de feedback, recensies en beoordelingen van onze gewaardeerde klanten samengebracht, zodat potentiële klanten een goed beeld kunnen krijgen van onze reputatie en toewijding aan kwaliteit en service. Meer informatie? Bel direct naar 06 42536116.

reviews en beoordelingen van klanten

bart kragten

"Goede aannemer die waar nodig met goede andere partijen samenwerkt en coördineert. Heeft de woonkamer badkamer en het kozijnwerk naar tevredenheid uitgevoerd! Aanrader!"Rating: 5 sterren
1 stem

Marco van wijngaarden

"Leroy is een topaannemer, ik kan iedereen hem aanbevelen. Communiceert snel en goed, denkt mee, is flexibel en levert zeer goed werk af. Ook de mensen met wie hij samenwerkt leveren goed werk. We hebben ze een maand over de vloer gehad voor de verbouwing van onze benedenverdieping.

Rating: 5 sterren
1 stem

Michel Raising

"Erg prettig contact met Leroy. Reageert snel, denkt mee en ben blij met de isolatie van mijn garage en overige klussen die Leroy heeft uitgevoerd. Ik zou hem en zijn team zeker aanraden!"Rating: 5 sterren
1 stem

Riley van loo

"Heel tevreden met de werkzaamheden die Leroy bij ons op kantoor heeft uitgevoerd. Vakkundig en komt zijn afspraken na. Zeker een aanraden om mee samen te werken!"

Rating: 5 sterren
1 stem

Ireen ophof

"Fijne, betrouwbare partij die goed meedenkt."Rating: 5 sterren
1 stem

Roeland van der put

"Goede ervaring met Schoonderwoerd Bouw & Timmerwerken. Zij hebben ons goed geholpen met het verbouwen van onze fysiotherapiepraktijk. Denken goed mee en zoeken oplossingen!"

Rating: 5 sterren
1 stem

plaats een review!

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen