pand of woning in utrecht renoveren?

Schoonderwoerd Bouw & Timmerwerken, dé renovatiespecialist in Utrecht. Wij werken nauw samen met een gerenommeerd netwerk van vakspecialisten om jouw renovatieproject tot in perfectie uit te voeren. Of het nu gaat om het opknappen van een badkamer, het renoveren van een keuken of het herstellen van historische panden, ons team staat garant voor vakmanschap, aandacht voor detail en een fijne afwerking. Met onze expertise en toewijding maken wij van jouw renovatiedroom werkelijkheid. Advies nodig of vrijblijvend een offerte op maat ontvangen? Neem contact op via de website of bel direct naar 06 42536116. Wij helpen je als aannemersbedrijf graag verder met jouw renovatie in Tienhoven.

timmerbedrijf in utrecht en omgeving

Bij Schoonderwoerd Bouw & Timmerwerken bieden we gespecialiseerde renovatiediensten in Utrecht die voldoen aan al jouw wensen en behoeften. Geschikt voor woningrenovaties, maar ook oude panden brengen wij weer tot leven, ongeacht hun leeftijd of staat. Als aannemer renovatie Utrecht beschikken we over veel ervaring voor renovaties met een aanpak op maat.

duurzame aannemer renovatie utrecht

Woning aanpassen aan de eisen van deze tijd? Tijdens het renovatieproces bieden we ook de gelegenheid om moderne bouw- en installatie technieken toe te passen voor een duurzame  locatie. Denk hierbij aan zonnepanelen, gasvrij koken en verwarmingssystemen. Zo wordt jouw project niet alleen esthetisch verfijnd, maar ook duurzaam en energiezuinig.